Skip to main content

10+ jaar ervaring

Meer dan 10 jaar leveren wij haardhout

Eigen opslag

Gegarandeerd ovengedroogd haardhout

Wat voor haardhout zoekt u?

Meest gekochte producten

  Waarom opdemolen.nl?

  Snelle levering
  Binnen 1 tot 3 werkdagen leveren wij uw gedroogde haardhout!
  Eigen opslag

  Wij slaan ons ovengedroogd haardhout zelf op. Wij kunnen daarom kwaliteit en snelle levering garanderen.

  10+ jaar ervaring

  Wij leveren al meer dan 10 jaar haardhout aan onze klanten. Met bovendien een uitstekende klantwaardering!

  Haardhout kopen

  Opdemolen.nl heeft oven gedroogd haardhout voor de openhaard, houtkachel, BBQ en Pizzaoven. Zo kunt u bij ontvangst van uw oven gedroogde haardhout direct beginnen met stoken! Uw oven gedroogde haardhout wordt thuisbezorgd en is gestapeld in pallets netzakken. U heeft de keuze uit pallets van zowel 1 m3 als 1,8m3, Netzakken van 25ltr, en 40ltr.

  Ons haardhout wordt oven gedroogd. Zo kunt u bij het ontvangen van het hout direct beginnen met het maken van een mooi vuur!

  Haardhout voor allerlei doeleinden

  Heeft u een haard in huis, een buitenhaard, een vuurkorf of wilt u een barbecue of Pizza oven op hout stoken? Dit is slechts een klein scala aan mogelijkheden met het haardhout op deze website. Op iedere pagina vindt u de diverse eigenschappen van de houtsoorten terug, zodat u voor iedere toepassing het juiste hout kunt aanschaffen.

  Voor de kleinere haarden, vuurkorven en kachels zijn bijvoorbeeld berkenhout of essenhout een uitstekende keuze. Voor de speksteenhaarden bent u het beste uit met elzenhout, omdat dit hout snel warmte afgeeft. Gaat u het haardhout voor meerdere doeleinden gebruiken? Dan is onze haardhout-mix misschien een goede keuze. Deze pallets worden geleverd met berkenhout, elzenhout en essenhout.

  Soorten haardhout

  We bieden u de volgende houtsoorten in hoge kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs aan:

  Waarom bestellen bij Opdemolen.nl?

  Haardhout koop je eenvoudig online via Opdemolen.nl. Met een snelle levertijd, zeer voordelige prijzen én ruime keuze aan diverse soorten haardhout ben je bij ons aan het juiste adres.

  Wat is de bezorgtijd van Opdemolen.nl?

  Op werkdagen voor 11:30 besteld, is binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Zo heeft u het product snel in huis.

  Voor haarhout standaard levering op dinsdag en vrijdag of in overleg elke andere werkdag.

  Uit welke soorten haardhout kan ik kiezen?

  Opdemolen.nl levert elzenhout, berkenhout, essenhout, beukenhout, en eikenhout. Ook kunt u kiezen voor onze haardhout mix, dit is vaak een combinatie van berken-, essen- en elzenhout.

  Hoe wordt het haardhout geleverd?

  De pallets worden per vrachtwagen bezorgd, de palletwagen kan uw haardhout bij verharde ondergrond vaak ook nog op de juiste plek plaatsen. Vermeld dit altijd bij de bestelling.