Skip to main content

Haardhout online bestellen

Online haardhout bestellen. Dat kun je al een flink aantal jaren via onze webshop opdemolen.nl. In de afgelopen tijd hebben we de shop in een nieuw jasje gestoken! Mocht je nog niet helemaal weten waar je op moet letten, lees dan eerst dit artikel over het kopen van haardhout.

Niet alleen het uiterlijk van de shop heeft een verandering ondergaan. We hebben ook goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en een halve pallet (1 m³) aan het assortiment toegevoegd.

Bovendien kun je veilig betalen via je eigen bank via Ideal of Bancontact.

Thuisbezorgd

Het hout is gestapeld op een pallet en wordt met een palletrijder naast of achter de vrachtwagen geplaatst of zo ver als mogelijk indien dit gevraagd wordt. Maar wel tot op het punt waar de transporteur het verantwoord vindt om te rijden. Over grind en gras kan de pallet niet vervoerd worden.

Soorten haardhout

Zo kun je nu kiezen voor

  • berkenhout
  • eikenhout
  • elzenhout
  • essenhoutbeukenhout
  • gemengd haardhout: berken-, elzen- en essenhout mix

Alles naar keuze op een halve pallet (1 m³) een Superpallet (1,8 m³) of in Netzakken.

Prijs en kwaliteit

Het hout is zoals altijd van topkwaliteit – door ons zelf geselecteerd – en natuurlijk ovengedroogd. Lees verder waarom we voor ovengedroogd haardhout kiezen.

Door dit droogproces hebben je haardblokken het juiste vochtgehalte om verantwoord te kunnen stoken.

We zijn er bovendien heel blij mee, dat we dit hoogwaardige hout binnen Nederland (helaas niet voor de eilanden) kunnen aanbieden.